Friday, October 12, 2012

Review : Sleek Maximum Impact Eye shadow


time for review eyeshadow yeyyy ^O^,the eyeshadow  at this time want to review is sleek Maximum Impact, has been many times I heard the words sleek,in the world of  beauty bloggers --_-- but i didn't have one item of the brand until luxola gave it to me *what a pity me >.<,and thanks to luxola :) *...

 PACKAGING
the small packaging with a single color an item, with transparent lid packaging, making it easy to find the color of the eyeshadow,round-based plastic packaging, I like the packaging,because easily to carry traveling,not bother like a palette, but on the other side I don't like is..,no mirror on the single eyeshadow, so hard for me to applying the eyeshadow, and finally I had to take a seperate mirror eww --__--

at the bottom of the packaging there are explanation of ingredients, and the color code that I have (nude 2.6g) london products made ​​in taiwan *what O_O??*
see...only the tip of my hand to hold the eyeshadow ,very small packaging, right? ^_^
for the shades,i don't know how many shades sleek have,but..,just three shade which i know:D

TEXTURE
for the texture, very smooth, not Chalky, with minimal shimmer, unfortunately.. the eyeshadow little different with sleek eyeshadow palette, * when I try sample sleek palette previous  * ,It is not as pigmented as their eyeshadow palette. Require about 3 swipes to get decent pigments. But I love the eyeshadow because somoo~th lol :D

swipe at my hand ,,swipe..again and again ,and taraaa~ not pigmented T_T 

swipe at my eye ,arghh...not pigmented ... -_-,must swipe a lot of new looks pigmented 

CONCLUSION
Like-->> smooth texture, practical packaging can be brought traveling, minimal shimmer
Dislike-->> no pigmented, so it must be swipe multiple times

More Recommended for-->> for daily use,,who like an eyeshadow  not too much shimmer
Not Recommended for-->>for going to the party,pigmented lovers

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Like-->> tekstur yang halus,kemasan yang praktis dapat mudah di bawa kemana saja,shimmer yang tidak begitu banyak
Dislike-->>tidak terlalu pekat warnanya ,jadi harus beberapa kali di baurkan

Lebih Direkomendasikan Untuk-->> penggunaan makeup sehari hari,yang suka eyeshadow tapi enggak terlalu ber shimmer 
Tidak Direkomendasikan Untuk-->>pergi ke acara pesta(karena tidak akan terlihat jelas menggunakan eyeshadow :D),penggemar berat eyeshadow berpigmen

RATING
(4/5)

see you in the next review bye~~

XOXO

14 comments:

  1. I like the color (:

    http://urdailydosage.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. I love the color. It is wearing make up no makeup look :)

    ReplyDelete
  3. bagus ini viaaa, bener kata ce rosdiana, ini bagus buat no make-up look ^_^

    ReplyDelete
  4. via warna nya cantik..cocok banget buat aku yang gak suka shimmer..lempar sini donk :P

    http://mysweetvanillablog.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe iya,wah kalo di lempar belum sampe sana semua isinya udah bertaburan haha,tinggal kemasannya aja :P

      Delete
  5. Via, aku suka cara kamu nge-review..ahahhaa kayaknya aku uda pernah bilang ini yah!!
    abis keren sih, keep writing yah dear ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha thanks ci,gpp kali ,kalo berkali" juga biar makin cemungutt *bahasa alay*nge reviewnya hihi ,ok sipp ^_^

      Delete
  6. Hey dear love your blog template hihi :D
    Waah aku juga banyak denger kalo katanya palette sleek bagus, ternyata yg ini gak pigmented toh huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thanks ya sis ^_^,iya kalo yg palette punya bagus kok,waktu itu ada sekilas aku coba samplenya,kalo yg ini kurang :(,tapi yg macam ini jarang di jual kok ^_^

      Delete